Uni paper flower bag / Tasjes en doosjes

Uni paper flower bag is een item uit het effen kraftpapier thema van Vivant. De vierkante tas met laminatie als verrassende bloemverpakking of geschenkzak.

Uni paper flower bags (art. 0121B) zijn vierkante geschenktasjes van bruin kraft papier die door groothandel en de bloemistensector als een vernieuwend verpakkingsartikel wordt gezien. De Uni flower bag heeft een waterproof coating aan de binnenkant. Ze kunnen als all-year cadeautasjes worden ingezet.

De Uni paper flower bag wordt voornamelijk gebruikt als geschenkverpakking voor kleine boeketten, biedermeiers en kamerplantjes. Bloemen komen goed tot hun recht in dit effen kraftpapieren cadeauzakje. Naast plantentas zijn deze papieren zakjes natuurlijk ook geschikt als cosmeticaverpakking bijvoorbeeld met een organza zakje erin voor een extra luxe uitstraling. Of als draagtas voor bonbonverpakking of juwelendoos.

De Uni flower bags zijn er in bruin kraftpapier in twee maten. De kleinste maat is 10.5 cm bij 10,5 cm bij 10.5 cm. De grootste tas is 13 cm x 13 cm x 13 cm. Naast de Uni flower bag is er nog een Uni cone bag die tevens als bloemen puntzak geschikt is.

Pin It on Pinterest

Share This