Uni paper cone bag / Tasjes en doosjes

Uni paper cone bag is de effen variant van de Carat cone bag uit de Tassen & Doosjes collectie van Vivant. De papieren bag uit gecoat kraft papier als verrassende bloemverpakking of cadeauzak.

Uni paper cone bag (art. 0121K) is een puntzak voor groothandel en retail branche. De Uni cone bag is gemaakt van kraft papier gedraaid in een konische vorm en heeft aan de binnenzijde een waterproof laminatie.

Deze papieren cone bag wordt voornamelijk gebruikt als cadeauverpakking voor kleine boeketjes en zoetwaren binnen de retail branche. De Vivant organza zakjes passen mooi in deze Uni cone bags.

Ze kunnen zo als stijlvolle cosmeticazakje gebruikt worden of gevuld worden met snoep of chocolade. Met de Uni cone bag zorgt u voor een verrassende presentatie voor hapjes tijdens een cocktailparty, beurs of expositie.

De Uni cone bag is gemaakt uit stevig bruin kraftpapier. Deze papieren zakjes zijn verkrijgbaar in twee maten. De grootste maat heeft een diameter van 10.5 cm bij een lengte van 29 cm. De kleine cone heeft een diameter van 8 cm en een lengte van 22 cm. Naast deze Uni cone bag is er nog een vierkante Uni flower bag die eveneens uit bruin kraft papier bestaat.

Pin It on Pinterest

Share This