Twisted flaxcord (jute koord) / Koorden

Twisted flaxcord koord: een tweekleurig getwist koord van jute voor decoratief gebruik. Twisted Flaxcord is een variant op het effen Flaxcord uit de Koorden collectie van Vivant.

Twisted Flaxcord (art. 1152S) is een natuurzuiver koord dat, net als de effen varianten, door groothandel en retail branche veel gekocht wordt. Het touw heeft een ruw dradig uiterlijk. Het zuurstok patroon bestaat uit twee kleuren waarvan telkens een naturelkleurige streng jute. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om bloemen mee te binden, iets aan op te hangen en te macrameeën. Ecologisch verantwoorde en biologische producten worden vaak met een jute koord versierd. Het koord geeft een rustieke uitstraling aan geschenkdozen, kandelaars en vazen. Aan handgemaakte cadeaulabels en als strik op een wijnfles is dit koord ook uiterst decoratief.

Twisted flaxcord van Vivant voordelig van prijs. Omdat het een natuurproduct is kunnen de kleuren onderling ietwat verschillen. Er zijn 6 kleurcombinaties waaruit u kunt kiezen. Het koord heeft een diameter van ongeveer 4 mm. De opmaak van dit natuurproduct is ofwel een bamboo stok met 25 meter koord. Of een grootverbruik verpakking van een grote klos met ongeveer 470 meter. De effen variant van Vivant is er in 1 mm, 4 mm en driekleurig jute koord.

Pin It on Pinterest

Share This