De Thippe tafelloper is een gesneden loper met gouden opliggende stippen. Een stijlvolle veelzijdige deco runner voor retail branche en groothandel uit de deco runner collectie van Vivant.

De elegante Thippe tafelloper (art. 5431) heeft een grafisch dessin van kleine gouden stipjes die in reliëf op de basis stof New palette liggen. De gouden puntjes trekken de aandacht maar doordat ze in een regelmatig patroon zijn geplaatst straalt de loper toch rust uit waardoor deze haast een basic wordt. Onze klanten in uiteenlopende branches binnen de retail gebruiken deze breed inzetbare loper als interieurdecoratie en tafelaankleding. De Thippe deco runner past zowel mooi op een tafel met Japanse invloeden, in een Scandinavisch interieur alsook in een stoere vintage inrichting. Als wanddecoratie of als etalagemateriaal is deze Thippe deco runner natuurlijk ook geschikt. Door de brede kleurlijn is er voor elk seizoen of feest een passende Thippe runner te vinden.

Deze glansrijke deco runner is er in 7 kleuren. Van basiskleuren crème, zand en zwart tot meer uitgesproken mint, donkergroen, bordeaux en roze. Naast de Thippe runner is er ook Thippe lint voor een compleet tafelthema. De gesneden loper heeft een breedte van 28 cm bij een lengte van 2,5 meter.

Pin It on Pinterest

Share This