Spring dots koord / Koorden

Spring dots koord: vrolijk koord met zachte bolletjes voor allerlei creatieve toepassingen. Decoratief feestelijk koord uit de Spring Summer collectie van Vivant.

Spring dots koord (art. 1162) wordt door gebruikers op een decoratieve manier verwerkt in bloemstukken, paaskransen en takken. Dit buigzame koord wordt tijdens allerlei festiviteiten toegepast als feestelijke cadeauversiering, interieurdecoratie en hobbymateriaal. In retail branche en groothandel is dit kleurige bolletjeskoord sinds vele jaren een gewild decoratieartikel. De kleine pompons op dun ijzerdraad worden naargelang de kleur geassocieerd met diverse zaken. In crèmekleur lijken ze op katjes van de wilg. De felle kleuren hebben een associatie met circus, carnaval en feest en de witte bolletjes zien eruit als sneeuwvlokjes. Deze springerige vervormbare voorjaarsdecoratie geeft elke kadoverpakking een feestelijk tintje.

Spring dots koord is van oudsher een favoriet Vivant artikel. Het is in 8 kleuren verkrijgbaar. De diameter van een dot is ongeveer 8 millimeter. Het koord is verkrijgbaar op rollen van 10 meter.

Pin It on Pinterest

Share This