Sprinkle dots koord / Koorden

Sprinkle dots koord: decoratief koord met zachte bolletjes en lurex ‘sprinkles’ voor allerlei creatieve toepassingen. Vrolijk koordje uit de Fall Winter collectie van Vivant.

Sprinkle dots koord (art. 1079) wordt door gebruikers op een decoratieve manier verwerkt in bloemstukken, kerstkransen en feestellijke tafelstukken. Dit buigzame koord wordt tijdens allerlei festiviteiten toegepast als feestelijke cadeauversiering, interieurdecoratie en hobby materiaal. In retail branche en groothandel is dit kleurige bolletjeskoord sinds vele jaren een gewild decoratieartikel. De kleine pompons op dun ijzerdraad zijn zacht en door de toevoeging van de gouden lurex draadjes wordt dit artikel nog feestelijker. In crèmekleur lijken ze op katjes van de wilg. De rode en groene kleur in combinatie met de gouden sprinkles worden meestal meteen geassocieerd met kerst. Deze springerige voorjaarsdecoratie geeft elke cadeauverpakking een feestelijke toevoeging.

Sprinkle dots koord is een zusje van de Spring dots koord, van oudsher een favoriet Vivant artikel. Het is in 3 kleuren verkrijgbaar. Crème, donkerrood en donkergroen steeds in combinatie met gouden sprinkles. De diameter van een dot is ongeveer 9 millimeter. Het koord is verkrijgbaar op rollen van 10 meter.

Pin It on Pinterest

Share This