Soft paper pouch+ / (Basic) tasjes & doosjes

Soft paper pouch+ handgemaakte papieren zakjes mooi als interieurdecoratie en als cadeauverpakking. Een originele plantverpakking uit de Tasjes & Doosjes collectie van Vivant.

Soft paper pouch+ (art. 5703B) is een handmade papieren plantentas met een geschepte rand en bijpassend papieren koord. Door de “deckle edge” en het gekreukte papier krijgen de zakken een natuurlijke en artisinale look. Dit ecologische papier is gemaakt van de jonge, snel groeiende scheuten van de moerbei boom waardoor de bomen behouden worden. De plastic laag aan de binnenzijde maakt de buidel functioneel voor planten en bloemen.

De soft paper pouch+ is een originele variatie op de traditionele plantenpot. Onder gebruikers binnen de bloemensector en tuincentra zijn deze papieren tassen een populaire plantenverpakking. Het gecrushte papieren zakje wordt verkocht als item in de keuken om kruidenplantjes in te zetten. Of als interieurdecoratie met vetplanten of cactussen erin. Naast bloemverpakking kan deze pouch ook gebruikt worden als broodzak op tafel of als papieren cadeauzakje.

Dit favoriete Vivant artikel is zeer gunstig geprijsd. Er is ook een displaydoos voorhanden die gebruikt kan worden om het product aan te prijzen op uw toonbank of ergens anders in de winkel. De soft paper pouch+ is er in 15 kleuren. Er zijn zowel prachtige vergrijsde kleurtonen als oudroze en vergrijsd mint als frisse voorjaarskleuren zoals petrol, pink en grasgroen. Met deze plantentasjes tovert u in een handomdraai de planten in huis om tot trendy eyecatchers in uw plantenhanger of bloemenstandaard. Door de brede kleurlijn bent u verzekert van kleuren passend bij u interieur. In de kleinste pouch past een plantenpotje met een diameter van 10.5 cm. De middelste maat is geschikt voor een Ø14.5 cm bloempot.De Soft paper pouch+ XL is er in ecru, zand en grijs. grootste maat in de collectie en hier past een pot met 25 cm diameter in.

Naast de soft paper pouch+ is er ook nog een variant met blokbodem, de zogenaamde Soft paper pot.

Pin It on Pinterest

Share This