Soft paper pot / Tasjes en doosjes

Soft paper pot handgemaakte papieren plantenzakje mooi als woningdecoratie en als cadeauverpakking. Een originele verpakking voor kruiden en andere plantjes uit de Tasjes & Doosjes collectie van Vivant.

Soft paper pot (art. 5703Y) is een handmade papieren plantenzakje met een geschepte rand en blok bodem. Door de “deckle edge” en het gekreukte papier krijgen de papieren potjes een natuurlijke en ambachtelijke uitstraling. Dit ecologische papier is gemaakt van de nieuwe scheuten van de moerbei waardoor de bomen behouden kunnen worden. De folie film aan de binnenkant maakt deze buidel functioneel voor plantjes en bloemen in te zetten.

De soft paper pot is een origineel alternatief voor de klassieke plantenpot. Klanten binnen de plantensector en tuincentra gebruiken deze papieren tasjes als populaire plantverpakking. Het potje is een populair item in de keuken om kruidenplantjes in te zetten. Of als interieurdecoratie met hangplanten of bloemen erin. Naast snelle bloemverpakking kan deze pouch ook gebruikt worden als broodzak op tafel of als papieren cadeauzakje. Deze handmade papieren zakjes van Vivant zijn op aanvraag verkrijgbaar en zijn gunstig geprijsd. De soft paper pot is er in 3 kleuren. Er is een zandkleurig, wit, en antraciet plantenzakje.

Met deze papieren tasjes tovert u in een handomdraai de planten in huis om tot trendy blikvanger. De afmeting van de Soft paper pot is ongeveer 12 cm bij 12 cm.

Pin It on Pinterest

Share This