Silk (zijdepapier) / Papier

Silk paper is sinds de oprichting van Vivant een ontzettend geliefd artikel binnen onze klantenkring. Dit komt onder andere door de kwaliteit en de brede kleurlijn van 50 kleuren. Het is een duidelijk basisartikel uit de papiercollectie van Vivant.

 Vivant’s Silk papier (art. 7101) is een zacht vloeipapier waarin de vezels van de moerbeiboom goed zichtbaar zijn. De basis van dit zijdepapier is afkomstig van de snelgroeiende scheuten van de Mulberry boom en wordt geproduceerd op traditionele en duurzame wijze. Het geschenkpapier wordt gebruikt in textiel en kledingbranche, cosmeticazaken en woonwinkels. Bijvoorbeeld als een papieren wrap om kleding of bloemen of inlegvel in luxe tassen en dozen voor stropdassen en cosmetica.

Omdat dit Silk paper zo’n veelzijdig product is, heeft Vivant dit paper ook geproduceerd in placemats, tasjes, tafelllopers en papieren deco lint en gecoat bloemenpapier. Van wit tot fel voorjaarsgroen van lila tot bordeaux, dit papier is er in een enorm grote kleurlijn van wel 50 kleuren.. Het is zowel verkrijgbaar op rollen van 1,5 meter, 5 meter en 25 meter rollen. De vellen zijdepapier hebben een afmeting van 93 x 63 cm.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest