Roze cotton heart box / Tasjes & Doosjes

Deze roze cotton heart box is een klein geschenkdoosje met katoen look. Door er nog een mooi lintje aan toe te voegen maak je dit doosje tot een originele valentijnsverpakking of doopgeschenk.

De Cotton Heart Box (art. 1361D) wordt door klanten in de cosmetica- en door juweliers veel gebruikt als verpakking. Deze doosjes zijn geschikt om bijvoorbeeld een sieraad in te verpakken of doopsuikers. Hoewel deze hartvormige box in de meeste gevallen als verpakkingsdoosje wordt gebruikt bewaart men dit doosje na gebruik vaak als opbergdoosje of als decoratie box voor bij de kaptafel bad- of woonkamer. In de periode voorafgaand aan Valentijn worden deze hartendoosjes ook dikwijls gebruikt als decoratiemateriaal in de etalage.

Dit hartendoosje is een canvas doosje met een uitstraling van katoen in de kleuren: roze, blauw, wit of zand/ beige. In deze serie zijn ook cilindervormige en kubusvormige doosjes verkrijgbaar. De afmeting van dit hartendoosje is ongeveer 6,5 x 6 cm met een diepte van 4,5 cm.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest