Royal silk / Vivant natuurpapier

Dit ecologische mulberry papier geeft uw “Do-It-Yourself” project meer glans door de prachtige schittering van de lurex draad. Daarnaast is Royal Silk prachtig te gebruiken voor het aankleden van een feesttafel of het verpakken van een cadeautje.

Dit Royal Silk (art. 7701) papier heeft een basis van zijdepapier met een half-transparante vezelstructuur waardoor het een beetje op vloeipapier lijkt. Door de verweven lurex draadjes ontstaat er een fonkelend effect en levendige uitstraling. In de hobby en verpakkingswereld is dit handmade zijdepaper een dankbaar artikel. Het wordt soms gebruikt als luxe placemat op cocktailparty of high tea. Ook mooi om kleding in te wikkelen voordat het in een luxe cadeaudoos wordt verpakt.

Het Royal silk papier is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren met zilver of goud lurex draad. Of u nu op zoek bent naar groen papier met gouden accenten of grijs papier met zilveren touch. Met deze brede kleurlijn is er altijd wel een geschikte kleurvariant te vinden. Het Royal silk papier is beschikbaar in papieren vellen van 93 cm x 63 cm.

Pin It on Pinterest

Share This