Round elastic koord / Koorden

Round elastic koord: een rond koord met elastiek voor decoratief en functioneel gebruik. Rekbare effen elastische draad uit de Basic koorden collectie van Vivant.

Round elastic koord (art. 1171) wordt door klanten in groothandels en retail branche als luxe bindkoord en kleurrijk hobbyartikel ingekocht. Dit veelzijdige elastische koord wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Voor het binden van boeketten, knutselen, verpakken van dooptraktaties en bij het maken van sieraden en mondkapjes. Ook voor op maat gemaakte cadeauversiering is Round elastic cord handig. Vooraf gemaakte decoratiebandjes die snel en makkelijk over cadeaudozen geschoven kunnen worden besparen tijd. Het verkort de productie tijd en de wachtrijen in winkels tijdens de feestdagen.

Round elastic koord van Vivant is koord van hoge kwaltiteit met een scherpe prijs. Het is verkrijgbaar in 2mm in een breed kleurenpalet van 14 kleuren waarvan 11 matte effen kleuren en drie glimmende kleuren goud, zilver en koper. Het is verkrijgbaar op gebruikersrollen van 100 meter. De 1mm variant is verkrijgbaar in dezelfde 3 metallic tonen en 7 prachtige trendkleuren.

Pin It on Pinterest

Share This