Cotton Pompons deluxe / Decoraties

Pompon deluxe hangers van Vivant zijn gemaakt uit zuiver katoen met lurex accenten in twee maten. Originele feestversiering uit de decoratie collectie van Vivant.

De fonkelende katoenen Pompons deluxe (art. 1050) zijn verkrijgbaar in een set van 6 feestelijke kleine pompons en in een losse grotere. Beide met een koord eraan om aan op te hangen of aan een cadeautje te binden.Ā Deze handgemaakte pompons worden door groothandel en retail branche vaak samen met bijpassende katoenen producten van Vivant ingekocht. Pompons deluxe als originele toevoeging aan hun assortiment van geschenkartikelen. Fraai als tag aan een wijnzak of aan een verjaardagsgeschenk. Ook in de paastak zijn deze lieflijke ornamenten mooi te combineren met andere decoraties zoals bijvoorbeeld onze Fancy bunny tags of cotton tassels.

De pompons met gouden lurex zijn er in 8 kleuren, van roze, bordeaux tot donker grijs. De witte variant is gecombineerd met zilveren lurex voor een winters effect. Naast deze lurex pompons zijn ook effen katoenen varianten verkrijgbaar. De cotton pompons deluxe zijn onderdeel van een thema van artikelen gemaakt uit ons cotton lurex koord. Zo is er ook een cotton pompon garland met lurex voorhanden en een cottton pompon ornament deluxe en katoenen kwasten met lurex.

De afmeting van een kleine pompon hanger is ongeveer 3,5 cm bij 12 cm lengte. De grote pompon heeft een diameter van 8 cm en is inclusief hengsel 14 cm lang.

Pin It on Pinterest

Share This