Pompon deluxe slinger / Decoraties

Cotton Pompons deluxe slinger als luxe decoratieve feestversiering voor Kerst, Pasen of verjaardag uit de collectie van Vivant.

De Cotton pompon deluxe slinger (art. 1050) is een twinkelende handmade guirlande. Het is een guirlande uit katoen met lurex accenten. Mooi als kerstversiering door de kerstboom, over de tafel of door kransen. Deze feestslinger wordt in groothandels, warenhuizen en binnen de detailhandel verkocht als interieurdecoratie, etalage aankleding en kerstslinger. Ook in een luxe paastak gecombineerd met gouden elementen is deze pompon slinger een originele verfraaiing. De katoenen guirlande is goed te combineren met de pompon deluxe kwasten, kleine en grote pompons deluxe en cotton lurex ornamenten van Vivant.

Deze pompomslinger is verkrijgbaar in 9 kleuren. De witte slinger is gecombineerd met zilveren lurex. Alle andere kleuren slingers zijn gecombineerd met gouden lurex draad. De pompons zijn verdeeld over 2,5 meter lengte koord maar zijn over het koord te verschuiven. De totale lengte van de cotton pompom slinger is 4,5 m.

Pin It on Pinterest

Share This