Polished hemp / (Basic) Koorden

Polished hemp is een natuurlijk getwijnd vlas touw voor al uw decoratieve en praktische toepassingen. Een uni touw uit de Basics collectie van Vivant.

Polished hemp (art. 0992) is voor veel van onze klanten een standaard artikel in hun collectie. Het touw wordt veelvuldig gebruikt en verkocht in de tuin- en bloemensector. Het touw bestaat uit biologisch afbreekbare vezels en is handig om te wikkelen, knopen en hangen. Daarnaast wordt het in veel cadeauwinkels verkocht om geschenken te verpakken en ze zo een rustieke uitstraling te geven. Om potjes en glazen flessen geeft Polished hemp een authentieke look.

Dit vlas koord is erg gunstig geprijsd. Polished hemp van Vivant is een koord van  natuurvezel waardoor de kleur iets kan afwijken. U kunt kiezen uit 3 maten: 1mm, 2.5mm en 3.3mm dik. Dit touw is op zichzelf gerold in een eivormige klos van respectievelijk 125 meter, 20 meter en 65 meter. Het is een voorraadartikel waardoor u zeker bent van snelle levering.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest