Papilio / Cadeaupapier

Papilio paper: door de combinatie van kraftpapier met witte opdruk is een natuurlijk inpakpapier uit de Papier collectie van Vivant. Mooi geschenkpapier voor het verpakken van verjaardagscadeaus en moederdagpresentjes.

Het Papilio papier (art. 0132) is geïnspireerd op de vlinderverzameling en bestaat uit een overall patroon van verschillende witte vlinders. Door de witte opdruk op kraft krijgt het cadeaupapier een volwassen uitstraling. De grootverbruik rollen zijn geschikt als groothandel cadeauverpakking en geschenkpapier binnen verschillende retail segmenten. Het Papillio inpakpapier in combinatie met Jute ribbon of Flaxcord zorgt voor een prachtige natuurlijke geschenkverpakking.

Voor een compleet plaatje combineer je het cadeaupapier met de bijpassende Papillio cadeauzakjes. Dit elegante papier is verkrijgbaar in bruin kraft met wit maar er is ook een wit met zilveren papier variant voorhanden. Beschikbaar in afmetingen 2,5 m x 70 cm (consumentenrol) en 150 m x 30 cm, 150 m x 50 cm (groot verbruik).

Pin It on Pinterest

Share This