Organza lint / (Basic) Linten

Organza: het lint voor al uw decoratieve en industriële toepassingen. Organza lint is een bekende klassieker uit de Basics collectie van Vivant.

Voor bijna al onze klanten is Organza (art. 5065) een onmisbaar lint in hun collectie. Zij gebruiken het lint voornamelijk als strik of pompon bow om te verpakken en decoreren. Hobbygebruikers kopen dit lint bijvoorbeeld om juwelen te versieren, als decoratief element aan hun kleding of als haarsierraad. In bijna alle segmenten binnen de retail branche – van parfumerie tot chocolaterie – is dit doorschijnende lint een dankbaar gebruikslint.

Organza is een basisartikel en mede daarom zeer scherp geprijsd. U kunt kiezen uit bijna 50 prachtige transparante kleuren, jaarlijks gecompleteerd met nieuwe trendkleuren. Verkrijgbaar in 4 maten 7, 15, 25, 40 mm op rollen van 50 meter. Organza lint is het een Vivant voorraadartikel waardoor u verzekerd bent van een snelle levering.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest