Noël koord / Koorden

Noël koord: een tweekleurig gedraaid koordje met veelzijdige toepassingen. Het is een glanzend gebruikerstouw uit de Koorden collectie van Vivant.

Noël koord (art. 1063) wordt door klanten in retail branche en groothandel als cadeaukoord voor kerst, touw om mee te binden of als hobbyartikel verkocht. De kleur van dit getwiste koord ziet er van veraf anders uit omdat de twee lurex garens voor je oog mengen. Het rood met gouden touw lijkt van afstand koperkleurig. Het zilver met rode koord lijkt oudroze en de rood met groene kerstvariant lijkt donkergroen.Het is een glimmend bindkoordje voor om bijouxdoosjes, bonbondoosjes en cadeauzakjes. Dit lurex koord is ook erg mooi als sierradenkoord of als decoratief kerststrikje op een cadeauverpakking. Het smalle koord kan ook gebruikt worden om een ander artikel mee aan verpakkingen te hangen zoals cadeaulabels en kleine tassels.

Noël koord is zeer gunstig geprijsd. Het is in drie kleurvarianten verkrijgbaar. Het is verkrijgbaar in draad van 1,7 mm dikte op gebruikersrollen van 100 meter.

Pin It on Pinterest

Share This