New palette tafelloper / Tafellopers, stoffen & banners

De effen New palette tafelloper is er in ontzettend veel kleuren zodat er altijd eentje mooi bij uw interieur past. Een duidelijk basisartikel uit de Basic tafellopers collectie van Vivant.

Deze uni New palette deco loper (art. 5403) heeft een vrij open weving en gesneden randen. De polyester basis van dit lint maakt het tot een product met een lange levensduur. Een breed publiek binnen vakgroothandel en retailsegment neemt deze runner op in hun assortiment. Een uni loper zoals deze is zeer geschikt voor meer uitgesproken tafelaankleding aan toe te voegen zoals een mooi tafellint of strooidecoratie. Naast het gebruik op eetkamer- of salontafel is deze loper ook hangend te gebruiken als winkeldecoratie of muurversiering.

Naast New palette lopers is er ook bijpassend New palette lint om uw tafelaankleding of inrichting compleet te maken.Met een zeer brede kleurlijn van 20 prachtige kleuren is er altijd wel een variant die mooi in uw interieur past. Van fel voorjaarsgroen tot bordeaux rood voor een aangeklede kersttafel.De loper heeft een breedte van 28 cm bij een lengte van 2.5 meter.

Pin It on Pinterest

Share This