New palette lint / (Basic) Linten

New palette ribbon: het uni verpakkingslint voor hobby of professioneel gebruik. Het New palette lint is een vertrouwd decoratie item uit de Basics collectie van Vivant.

Voor veel van onze klanten in retail segment en vak groothandel is dit New palette lint (art. 5403) een vast item in hun linten collectie. Zij gebruiken het half transparante lint om iets speciaals te maken van paasverpakkingen en bloemstukken. Ook mooi als basislint in combinatie met andere lintjes, als cadeaustrik of om spullen mee op te hangen.

De New palette lintenserie heeft een buitengewoon scherpe prijs. U kunt kiezen uit een breed kleurenpalet van 20 kleuren. Regelmatig wordt de kleurlijn uitgebreid met nieuwe trendkleuren. Dit cadeaulint is verkrijgbaar in 3 breedtes, 25 mm, 40 mm en 70 mm. Het is een voorraadartikel waardoor u zeker bent van snelle levering. Met een semi-transparante en natuurlijke uitstraling, kunt u dit gesneden lint praktisch overal voor gebruiken.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest