Mulberry raw / Vivant natuurpapier

Mulberry raw papier is een luxe handgemaakt papier met zichtbare moerbei vezels. Producten inpakken met speciaal inpakpapier geeft altijd een luxe uitstraling. 

Het Mulberry raw paper (art. 1085) kenmerkt zich door de vezels van de moerbeiboom scheuten in het papier. Deze vezels zorgen voor een natuurlijk uiterlijk. Elk vel is uniek. Het Mulberry raw paper is een natuurlijk papier met geschepte randen. Wij maken ook andere papieren producten van Mulberry scheuten zoals  silk papieren zakjes, cadeau enveloppen, decoratief silk papieren lint in verschillende breedtes en papieren placemats.

Het natuurlijke Mulberry papier wordt veelal gebruikt door bloemisterijen, hobbywinkels en tuincentra. Bijvoorbeeld om bloemen in te wikkelen, voor scrapbooking of als geschenkverpakking. Kortom de toepasbaarheid van dit handgeschept papier is zeer uitgebreid.

Mulberry raw papier is verkrijgbaar in cadeauvellen op rol met de afmeting 100 cm x 70 cm in diens natuurlijke ecru kleur.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest