Minae lint / Linten

Smal lint voor zowel functionele als decoratieve toepassingen. Minae is een stoer grafisch lintje met effen randje uit de Lintencollectie van Vivant.

Voor veel van onze klanten is dit geweven Minae lintje (art. 4250) met grafisch stippelpatroon een stoere aanvulling op hun lintencollectie. In kledingindustrie, hobbywinkels en detailhandel wordt het vaak verkocht om de meer mannelijke artikelen te verpakken. Het wordt gebruikt om cadeauverpakkingen zoals wijntassen of aftershave geschenkdoosjes te sluiten of om herenkleding te verfraaien. De groen-rode variant is geschikt als cadeaulint voor kerstcadeaus door de traditionele kerstkleuren.

Minae is bijzonder goed geprijsd. U kunt kiezen uit de kleuren groen-rood of zwart-wit. De zwart-witte variant heeft een Japanse uitstraling. Door de 10mm breedte en de vaste weving lijkt dit lintje wel wat op een koordje. Dit stevige lintje met contrastrijke kleuren is zowel als kerstlint, trendy grafische versiering en mannelijk verpakkingslintje te gebruiken. Het is verkrijgbaar op 25 meter rollen.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest