Mae lint / Linten

Mae lint is organza lint met golvende lijntjes. Het is een semi transparant lint met een luchtig karakter uit de lintencollectie van Vivant.

Voor onze gebruikers binnen de retail branche en groothandels is dit Mae lint (art. 5022) een lint dat veel gebruikt wordt tijdens het voorjaar en zomer. Het is een gebruikslint dat veel door juweliers, parfumerieƫn en cosmetica winkels wordt ingekocht. Ze gebruiken het lint om cadeautjes in te pakken en verpakkingen op te leuken. De fijne golvende lijntjes in de half doorzichtige ondergrond van dit lintje zorgen voor een associatie met een zomers briesje of de golven van de zee. Het subtiel grafische design zorgt ervoor dat dit lint breed inzetbaar is. Ook als strikjes om een new born cadeautje of als wit huwelijkslint is dit gesneden lint zeer geschikt.

U kunt kiezen uit de kleuren roze of wit. Het lint is verkrijgbaar in 4 maten van 10 mm tot 70 mm breedte. De 10 mm breedte zit op rollen van 20 meter, de andere afmetingen op rollen van 10 meter. Met dit lint zorgt u voor een subtiel en luchtige identiteit van uw verpakking.

Pin It on Pinterest

Share This