Luster tafelloper / Tafellopers, stoffen & banners

Diner by Candlelight?” Deze Luster tafelloper maakt uw feesttafel extra glansrijk door de prachtige schittering. De Luster loper van Vivant kunt u buiten de feestdagen als ‘all-year’ runner toepassen in uw interieur.

Deze luisterrijke Luster tafelloper (art. 5397) heeft een dichte weving met lurex inslag. Deze geeft een fonkelend effect en een feestelijke uitstraling. In retail branche en vakgroothandel is deze gesneden loper een dankbaar verkoopartikel. Naast het gebruik op tafel is het mooi om deze loper hangend te gebruiken als wanddecoratie of etalagemateriaal. De tafelaankleding is pas helemaal compleet als u de Luster table runner samen presenteert met het Luster lint bijvoorbeeld als deco lint aan de buffetkast, als linten in een tafelkrans of als vaasversiering.

Met een kleurlijn van 7 trendy kleuren is er altijd wel een variant die mooi in uw interieur past. Zowel voorjaarskleuren als zachtgroen nude of crème met zilver tot petrol of zand met gouden lurex. De loper is 28 cm breed bij een lengte van 2.5 meter op rol.

Pin It on Pinterest

Share This