De Lumée deco runner maakt uw kersttafel schitterend. Deze geplisseerde tafelloper in goud, zilver of koper is een befaamde en prijsgunstige tafelloper van Vivant.

Deze decoratieve Lumée loper (art. 5736) heeft zeer fijne mazen waardoor hij semi-transparant is. Door de plissering vangt de runner ontzettend veel licht zodat deze een fonkelend effect krijgt. De tafelloper heeft en metaalachtige uitstraling maar de stof valt ontzettend mooi en voelt verbazingwekkend zacht. In retail branche en groothandels is deze breed inzetbare onderlegger een hardloper door de scherpe prijs en luxe uitstraling. Naast het gebruik op tafel is het mooi om deze loper hangend te gebruiken als wanddecoratie of etalagemateriaal.

De tafelpresentatie is pas helemaal compleet als u de Lumée table runner samen gebruikt met het Lumée lint bijvoorbeeld als decoratielint aan een sleutel van de buffetkast, als hangende linten in een bloemenkrans of als vaas decoratie. De Lumée loper is er in 3 kleuren, zilver goud en koper. De afmeting is 28 cm bij 2.5 meter op rol afgewerkt met een sluitstrik zodat de loper meteen te gebruiken is als cadeautje.

Pin It on Pinterest

Share This