Leaf me! geschenkpaper is handgemaakt zijdepapier met blaadjes en takjes erin gestrooid. Dit lieflijke cadeaupapier in pastel is geschikt voor verschillende decoratieve doeleinden.

 Het Leaf me! (art. 0221) papier is favoriet bij tuincentra en bloemisten. Door de natuurlijke uitstraling van het plantmateriaal dat is verwerkt in dit papier, sluit het mooi aan bij de producten die zij verkopen. Ook leent dit half transparante botanische papier zich perfect voor hobbyisten. Zij gebruiken dit bijvoorbeeld voor scrapbooking of voor “DIY” projecten. Denk bijvoorbeeld aan papieren versiering voor windlichten en collages of ter decoratie bij het maken van kamerschermen!

Dit luxe cadeaupapier is beschikbaar in zes fleurige pastelkleuren. De toepasbaarheid van dit handgemaakte papier is zeer uitgebreid en het wordt dan ook in diverse segmenten binnen de retail branche verkocht als verpakkingspapier of hobbypapier. Het natuurlijke handmade papier is ook verwerkt tot Leaf me! tasjes met verschillende afmetingen, prachtig om mee te combineren! Het Leaf me! papier is verkrijgbaar in papieren vellen van 93 cm x 63 cm.

Pin It on Pinterest

Share This