Lahnband (wired) / (Basic) Linten

Lahnband draadlint om prachtige brede strikken en andere decoraties van te maken. Van oudsher een succesnummer in Vivant’s lintencollectie.

Lahnband draadlint (art. 5728) heeft een ontzettende aantrekkingskracht in de rekken door zijn stralende werking.
Het lint heeft een sterk reflecterend vermogen waardoor oogt als metaal. Het werkt prachtig in kunstlicht. In de schappen van warenhuizen en tuincentra is dit lint niet te missen.
Juweliers, parfumerieën en chocoladewinkels en zijn grote afnemers van dit lint met draad. Met zijn fonkelend uitwerking is het ook een favoriet kerst- en sinterklaaslint. Vaak te koop bij cadeauwinkels en warenhuizen.
Naast verpakkingslint is Lahnband w/e ook mooi als sierlint in kransen en kerststukken. Door het draad in de rand kunnen er prachtige strikken mee gemaakt worden.
Dit glanzende deco lint is er in 3 kleuren waaronder goud, silver en kerstrood. Het lint is verkrijgbaar in 5 verschillende maten van 15mm tot wel 10cm breed op rollen van 25 meter.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest