Jute mixto / Linten

Jute mixto lint: een tweekleurig gevlochten lint van jute voor decoratief gebruik. Jute mixto is een variant op het effen jute ribbon uit de Linten collectie van Vivant.

Jute Mixto (art. 1355) is een natuurzuiver lint dat, net als de effen varianten, door groothandel en retail branche veel aangekocht wordt. Het lint heeft een ruw dradig uiterlijk. Het tweekleurig patroon bestaat uit twee kleuren waarvan telkens een naturel-kleurige streng jute. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om bloemen mee te binden, iets aan op te hangen en te macrameeën. Ecologisch verantwoorde en biologische producten worden vaak met een jute koord versierd. Het koord geeft een rustieke uitstraling aan geschenkdozen, etageres en potten. Aan handmade geschenklabels en als strik om een fles is dit  jute touw ook uiterst decoratief.

Jute mixto van Vivant voordelig van prijs. Omdat het een natuurproduct is kunnen de kleuren onderling ietwat verschillen. Er zijn 2 kleurcombinaties waaruit u kunt kiezen. Het koord is ongeveer 10 mm breed. De opmaak van dit natuurproduct is ofwel een op zichzelf gebundelde hank van 4m of een rol van 25 meter.

Pin It on Pinterest

Share This