Leava ornaments / Decoraties

Leava ornaments zijn ragfijne metalen hangers van echte bladeren met koord te gebruiken als bruiloftsversiering, interieurdecoratie of florale verpakkingsitem.

Leava decoratiebladeren (art. 0145) zijn zogenaamde ‘skeleton leaves’ in goud of zilver met unieke bladvormen. De decoratieblaadjes zien er teer uit maar zijn uitermate stevig omdat ze vervaardigd zijn uit metaal. Deze bladornamenten hebben een fijn koordje waardoor ze als verpakkingsdecoratie, kerstboomversiering of als paasdecoratie kunnen worden gebruikt. Ook in etalage geven deze blaadjes een luxe herfst look. Zowel in conceptstores, warenhuizen en in tuincentra worden deze blaadjes verkocht.

Deze bladdecoraties zijn verkrijgbaar in een zilveren of gouden kleur. De maat van een blad verschilt telkens een beetje omdat ze zijn vervaardigd uit echte bladeren. De maat is ongeveer 17cm lang en ongeveer 5cm breed.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest