De Grandi tafelloper maakt samen dineren tot een feest. Deze open runner in goud of zilver is een parel uit de nieuwe tafelloper collectie van Vivant.

Deze sierlijke Grandi tafelloper (art. 5221) met grote organische mazen maakt een verbluffende indruk tijdens een etentje.De decoratieve runner is gemaakt van over elkaar heen gestikte platte Grandi koorden waardoor er fantasievormen in een assymetrisch patroon ontstaan. De goud of zilveren omranding van de koordjes zorgen voor een subtiel glanzend effect. De runner en Het is een topstuk binnen onze collectie dat veel door retailketens wordt ingekocht van tuincentrum tot warenhuis.Deze onderlegger steelt de show op uw eettafel of buffetkast.

De tafelpresentatie is pas helemaal compleet als u de Grandi table runner met het Grandi koord of Grandi decoribbon combineert bijvoorbeeld als afbindkoordje rond een boeket, gecombineerd met andere Vivant linten of als couvert decoratie.De Grandi loper is er in wit met zilver accent of naturel met goud omranding. Zowel het brede deco lint als de deco runner zijn verpakt met een mooie strik als cadeauverpakking. De afmeting van het brede cadeaulint is 15 centimeter bij 2.5 meter. De deco runner is 28 cm bij 2.5 meter. Beide artikelen hebben gesneden randen.

Pin It on Pinterest

Share This