Wood glitter leaves / Decoraties

Wood glitter leaves te gebruiken als ornament of decoratie slinger. Fonkelende glitterbladeren uit de collectie van Decoraties van Vivant.

Wood glitter leaves (art. 0043) is een set van 3 luxe decoratiebladeren. Het zijn houten ornamenten waarvan 2 gecoat zijn met een glitter laag.Ā 1 blad uit deze set is een effen bruin houten blad. Tijdens de herfst en winterperiode stelen deze bladornamenten de show in etalages van winkels binnen de retail branche. Je kunt de bladeren elk apart ophangen of meerdere sets aan het cotton wax koord rijgen als een guirlande. Naast decoratiemateriaal voor etalages is deze herfstige feestversiering ook mooi in huis. Bijvoorbeeld als raamdecoratie of hangend om een glazen stolp of vaas of verwerkt in een elegant herfststuk.

De houten glitter bladeren zijn verkrijgbaar in een multicolour set. In deze set zit een zilveren glitterblad, een oranje / koper glitterblad en een effen bruin houten blad. Er zit een lang, bruin cotton wax koord in de verpakking dat op de gewenste lengte geknipt kan worden. De maat van elk houten blad is 10.5 cm x 11.5 cm.

Pin It on Pinterest

Share This