Frosne Tafelloper: Voile tafelloper met zilver of goud glitter takachtig patroon. Frosne is een onderdeel uit het Cosy frost najaarsthema van Vivant bestaand uit organza lint, voile loper en voile banner. 

Het expressieve patroon van de Frosne tafelloper (art. 3049) is geïnspireerd op winterse bevroren takken. Het plantachtig glimmende dessin is zeer rijk en heeft een sprookjesachtige uitstraling doordat het is uitgevoerd in glitterprint. Deze runner wordt in groothandels en retail vooral verkocht als glitter kerstloper, als stijlvolle bruiloftsaankleding en als winterse tafelaankleding. Door de transparantie van de voile ondergrond is deze runner doorschijnend. Door de runner over een ander tafeltextiel of bredere tone in tone loper te leggen zorgt u voor een mooi gelaagd effect. U kunt zowel de loper als de Frosne banner gebruiken als winterse etalage achtergrond of stijlvolle wanddecoratie voor een raam of muur in huis.

Voor een complete tafelpresentatie combineert u de Frosne table runner met het Frosne lint. Bijvoorbeeld als sprankelende strik in de kerstboom, in een kerststukje of rond servetten. De Frosne deco loper is er in twee kleuren, witte voile met zilveren glitterprint en crème voile met gouden glitter. De runner is er in 28 centimeter op rol van 2,5 meter. De Frosne banner heeft een afmeting van 70 centimeter bij 2,5 meter. De banner is afgewerkt met 4 centimeter tunnel aan boven en onderzijde zodat deze makkelijk op te hangen is.

Pin It on Pinterest

Share This