Frangé Tafelloper: in ecru met gerafelde randen. Samen tafelen wordt nog gezelliger met deze prachtige tafeldecoratie. De Frangé deco runner van Vivant zorgt ook buiten de feestperiodes voor een stijlvolle tafel.

De trend van rafelranden is zowel in kleding, accessoires en interieur zichtbaar. De Frangé loper (art. 5286) heeft een ongebleekte linnen look door de kleine kleurschakeringen en pitjes in de stof. Deze mooie runner wordt veel ingekocht door warenhuizen winkelketens en tuincentra. Door de natuurlijke universele uitstraling is deze onderlegger mooi op bijna elke tafel en niet seizoensgebonden. U kunt deze natuurlijke dicht geweven runner met rafels ook het hele jaar gebruiken als hangende interieurdecoratie of als runner op de sidetable of salontafel. Past zowel mooi in een Scandinavische, landelijke als etnische interieurstijl.

Voor een verdere interieuraankleding gebruikt u Frangé decoribbon als een trendy decoratie. bijvoorbeeld rond de servetten of als breed decoratie lint in kransen of rond de lampenkap. De Frangé runner is er in 28 centimeter breedte mooi verpakt op rol van 2,5 meter met een gestrikt lint als verpakking.

Pin It on Pinterest

Share This