Folky stars lint / Linten

Folky stars: het lintje voor zowel functioneel en decoratief gebruik. Folky stars is een stoer lintje uit de Linten collectie van Vivant.

Voor veel van onze klanten is dit folklore Folky stars lint (art. 4264) een stoere aanvulling op hun kerstcollectie. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om kerstballen aan op te hangen. In kledingindustrie, hobbywinkels en detailhandel wordt het ook vaak verkocht als trendy stoer “it’s a boy” lintje. Het wordt gebruikt om geschenkzakjes met doopsuiker dicht te knopen of om stoere jongenskleding te verfraaien.

Zowel folky stars als folky hearts is bijzonder scherp geprijsd. U kunt kiezen uit sterrenvariant zandkleurig met dichte donkerblauwe sterretjes of de hartenvariant in naturel met rode hartjes en open rode sterrenvorm. Door de 10mm breedte en een vaste weving lijkt dit lintje wel wat op een koord. Dit stevige lintje met contrastrijk sterrenpatroon is zowel als kerst-, dooplint en als folklore versiering te gebruiken. Het is verkrijgbaar op 20 meter rollen.

Pin It on Pinterest

Share This