Folky heart lint / Linten

Folky hearts: het lintje voor functionele en decoratieve toepassingen. Folky hearts is een smal folkloristisch lintje met rode harten uit de Linten collectie van Vivant.

Voor klanten is dit Folky hearts lint (art. 4263) met Scandinavisch voorkomen een goede aanvulling op hun kerstcollectie. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om kerstornamenten in huis aan op te hangen. In kledingindustrie, hobbywinkels en warenhuizen wordt het ook vaak verkocht als “love lintje”. Het wordt gebruikt om cadeautasjes te versieren voor kerst of valentijn, of bijvoorbeeld om meisjeskleding te verfraaien.

Zowel folky hearts als folky stars is bijzonder scherp geprijsd. U kunt kiezen uit de sterrenvariant naturel met donkerblauwe sterretjes of de hartenvariant in naturel met rode hartjes en sterretjes. Door de 10mm breedte en een vaste weving doet dit lintje wel een beetje aan als een koord. Dit stevige lintje met contrastrijk jacquard sterrenpatroon is zowel als kerst-, liefdeslint en als folklore versiering te gebruiken. Het is verkrijgbaar op 20 meter rollen.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest