Florence flatbag / Tasjes en doosjes

De Florence flatbag is een sierlijk kanten cadeautasje uit de Tassen & Doosjes collectie van Vivant. Dit romantische lace zakje wordt veelvuldig toegepast binnen verschillende segmenten binnen de retail branche.

Florence flatbags (art. 4532F) zijn opengewerkte geschenkzakjes gemaakt uit decoratief kant. Er zijn bladachtige, organische patronen in het kant te herkennen die een barokke uitstraling geven. Deze prachtige cadeautasjes zijn half open zodat cadeaus deels zichtbaar blijven. Het satijn lint maakt deze fraaie verpakking helemaal af. Deze romantische lace tassen zijn toepasbaar als cosmeticaverpakking of lingerieverpakking. Binnen de retail worden de twee kleinere maten van de Florence bags veel verkocht als ornamentaal cadeauzakjes voor kerst en als luxe bruiloftasjes, communie- of doopzakjes. De zakjes passen ook erg goed in in brocante interieur en misstaan zeker niet op de badkamer als verpakking voor zeep of als geurzakje.

Er zijn drie maten in de Florence flatbags verkrijgbaar. Het kleinste tasje heeft een afmeting van in 12 cm bij 9 cm. De middelmaat Florence flatbag is er in 17 cm x 12 cm. De grootste geschenkzak heeft een afmeting van 40 cm bij 27,5 cm. De Florence bag is er in wit kant en in zandkleur. Deze cadeauzakken zijn onderdeel van het Florence thema dat verder bestaat uit Florence lint en Florence tafelloper.

Pin It on Pinterest

Share This