Florence deluxe tafelloper/ Tafellopers, stoffen & banners

Florence deluxe tafelloper van kant met goud of zilver glans. Een romantische runner uit de tafellopercollectie van Vivant. 

De kanten Florence deluxe table runner (art. 4552) is bedrukt met een glimmende goud of zilver folie en heeft een barokke uitstraling.Het kant heeft een frivole ornamentale vormentaal waarin bladeren of veren kunnen worden herkend.Deze sierlijke onderlegger voor op tafel of sidetable wordt voornamelijk door detailhandel en groothandel ingekocht als kerst en huwelijksloper.Deze Florence deluxe onderlegger is ook mooi over een uni tafelkleed of bredere loper.De loper kan ook gebruikt worden als hangende wanddecoratie of etalage materiaal.

Als finishing touch kunt u de deco runner combineren met het Florence deluxe lint, bijvoorbeeld strikken aan de kerstkrans of als lint aan de kastdeur. De Florence deluxe loper is verkrijgbaar in twee kleuren. In zand met goud glans en in wit met glimmend zilver laag. De afmeting van de deco loper is 28 centimeter op een rol van 2,5 meter.

Pin It on Pinterest

Share This