Flaxcord XS / (Basic) Koorden

Flaxcord XS koord: een natuurzuiver getwijnd jute product voor zowel professioneel en hobby gebruik. Flaxcord XS is de smalle versie van het alom bekende Flaxcord touw uit de Basics collectie van Vivant.

Flaxcord XS (art. 1150) is evenals zijn grotere broer voor legio klanten een standaard artikel in hun koorden collectie. Het wordt veelvuldig gebruikt en verkocht in de planten en bloemen sector. Het touw bestaat uit harige natuurvezel en is handig om te knopen, hangen en voor andere praktische toepassingen. In warenhuizen, cadeauwinkels en hobbyzaken wordt het koordje verkocht om cadeaus in te pakken, voor scrapbooking en interieurdecoratie. Het geeft een authentieke uitstraling aan vaasjes, plantenpotten en ornamenten. Mooi als decoratie draad of strik in combinatie met kraftpapieren kadotasjes en inpakpapier.

Flaxcord XS van Vivant is erg scherp geprijsd. De kleuren kunnen onderling iets kunnen afwijken omdat het een natuurproduct is. U kunt kiezen uit een breed kleurenpalet van wel 20 prachtige kleuren. Deze effen kleuren zijn verkrijgbaar in 1 mm. U kunt kiezen uit een retailverpakking gewikkeld op bamboo stok (± 50 m) of voor een grote gebruikersrol van 250g (± 500 m). Verder is er nog uni 4 mm Flaxcord, getwist tweekleurig en getwijnd driekleurig Flaxcord verkrijgbaar. Flaxcord XS is een koord op voorraad waardoor u zeker bent van vlugge service.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest