Flaxcord XS tricolor / Koorden

Flaxcord XS tricolor koord: een driekleurig koord bestaand uit drie dunne strengen jute touw voor praktische en decoratieve toepassingen. Flaxcord XS tricolor de multicolour variant van Flaxcord XS touw uit de Koorden collectie van Vivant.

Flaxcord XS tricolor (art. 1151) is een fijndradig natuurzuiver decoratie koord dat net als de effen varianten voor veel klanten, van decoratie groothandel tot retail branche, verkocht wordt. Het meerkleurige touw heeft een harig ruig uiterlijk en is handig om planten mee te binden of spullen aan op te hangen. In hobbywinkels en warenhuizen wordt het koordje verkocht om geschenken in te pakken, om guirlandes van te maken en voor het decoreren van het interieur. Het geeft een authentieke uitstraling aan cadeauverpakkingen, gewikkeld om potjes en kaarsen en als koordje aan kerstversiering of hang tags met Pasen.

Flaxcord XS tricolor van Vivant is evenals de andere jute koord varianten erg goed geprijsd. Omdat het een natuurproduct is kunnen de kleuren onderling iets afwijken.Ā U kunt kiezen uit 6 kleurcombinaties waarvan telkens een van de drie strengen een naturel kleur is. U kunt kiezen uit een retailverpakking gewikkeld op bamboo stok met 3x 17 meter opmaak. Of voor een grote rol van 3x 167 meter. Verder is er nog effen 1 mm, dikker flaxcord van 4 mm en getwist tweekleurig flaxcord verkrijgbaar.

Pin It on Pinterest

Share This