Ferice tafelloper met goud of zilver dennentakken patroon. Een prachtig najaar artikel uit de tafelloper collectie van Vivant. 

Het fijne overall dennentakjes dessin van de Ferice table runner en banner (art. 5411) is geprint in glimmend goud of zilver folie.De verfijnde gouden of zilveren lijntjes van de veren of takken geven de loper een prachtige glans.Deze runner op New palette ondergrond wordt voornamelijk door retail en groothandel verkocht als herfstdecoratie en kerstloper.Het is onder gebruikers een geliefde aankleding van feesttafel en interieur tijdens de kerstperiode aangezien de takjes geassocieerd worden met de kerstboom of spar.Deze Ferice onderlegger is ook mooi over een bredere loper of uni tafelkleed. De banner wordt voornamelijk gebruikt als najaar wanddecoratie en etalage versiering voor de wintercollectie. Aan boven en onderzijde heeft deze banner een tunnel zodat hij gemakkelijk opgehangen kan worden.

Voor een complete tafelaankleding combineert u de Ferice table runner met het Ferice lint met draad, bijvoorbeeld als strik in de kerstboom in kerstkransen of als krullint aan de kandelaar. De Ferice banner en loper is verkrijgbaar in 4 kleuren. Zand en donkergroen met goud folie, naturel en olijfgroen met zilver folie. De afmeting van de deco loper is 28 centimeter bij 2,5 meter. De deco banner heeft een afmeting van 70 centimeter bij 2,5 meter.

Pin It on Pinterest

Share This