Ferice box / Tasjes en doosjes

Ferice paper box is een chique cadeaudoos uit de Tassen & Doosjes collectie van Vivant. Dit kraftpapieren doosje maakt uw presentje nog specialer. De Ferice gift box is speciaal ontwikkeld voor ons kerstthema “Winterscene voor vakgroothandel en retail branche.

Ferice paper box (art. 0136D) is een prachtige stevige geschenkdoos die binnen de chocolade branche als pralinedoosje wordt gebruikt. Door juweliers en warenhuizen als sieradenbox, cosmeticaverpakking of luxe cadeaubox tijdens de kerstperiode. De Ferice doos is gemaakt van kraft papier met een zeer fijne folie print van gouden of zilveren dennentakken.

De box heeft een afmeting van 10 cm x 10 cm x 9 cm. De Ferice box is er in bruin kraftpapier met gouden folieprint en de witte box heeft een zilveren print. De Ferice doos is onderdeel van het Ferice thema waaronder Ferice lint, Ferice tafelloper en de Ferice banner.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest