Double face satin / (Basic) Linten

Double face satin: het lint voor al uw gebruiks- en hobbytoepassingen. Het Double face lint is een vertrouwde klassieker uit de Basics collectie van Vivant.

Voor veel gebruikers is dit Double face satin (art. 3301) een vertrouwd lint, zowel onbedrukt als geprint met een bedrijfslogo. Het lint dankt zijn naam aan het feit dat voor- en achterkant als de “goede” kant te gebruiken zijn. De luxe uitstraling komt voort uit het fijne randje en de kwaliteit van het satijn. Chocolatiers en bakkerijen gebruiken het lint om hun verpakkingen speciaal te maken zoals bijvoorbeeld strikken om bonbondoosjes. Double face satin wordt ook vaak gebruikt als decoratielint in de cadeau- en bloemenbranche en in de kledingindustrie.

Double face satijn lint is een basisartikel en heeft een bijzondere goede prijs-kwaliteit verhouding. U kunt kiezen uit meer dan 55 glanzende kleuren, elk jaar uitgebreid met de laatste trendkleuren. Verkrijgbaar in 6 breedtes van 3 mm tot 38 millimeter op rollen van 25 meter. Naast deze standaard rollen zijn er nog 100 meter “pancakes” op voorraad. Op speciale aanvraag zijn er ook kleinopmaak Double face satin rolletjes verkrijgbaar.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest