Crispy tafelloper met een grid van fijne draad voor een stijlvolle tafelaankleding. Crispy deco runner is een populaire item uit de Basic collectie van Vivant.

De Crispy runner (art. 4475) is voor onze klanten een zeer gewaardeerd gebruiksartikel en wordt veelvuldig afgenomen door groothandels warenhuizen en tuincentra. Het decoratieve fijnmazige mesh in combinatie met de scherpe prijs zorgen er voor dat veel gebruikers dit in hun collectie opnemen. Deze lopers bestaan uit zeer fijne draadjes die zorgen voor een luchtig en decoratief karakter. Dit basisartikel is beschikbaar in een brede kleurlijn en meerdere maten.

Door de Crispy deco runner met het Crispy lint te matchen. Bijvoorbeeld als decoratief lint om eetgerei, als strik om kommetjes en theelichthouders of andere tafelitems. De Crispy deluxe loper is verkrijgbaar in een brede kleurlijn van 25 kleuren. Van meerdere aardetinten tot magenta of grasgroen. De runners zijn verkrijgbaar in 3 maten. 28 centimeter bij 2,5 meter, 28 centimeter bij 5 meter en 47 centimeter bij 2,5 meter.

Pin It on Pinterest

Share This