Crispy flatbag / Tasjes en doosjes

De Crispy flatbag van Vivant zijn decoratieve geschenkzakjes uit de Tassen & Doosjes collectie. In deze mesh buideltjes kunt u kleine cadeaus verpakken.

Crispy flatbags (art. 4475F) zijn opengewerkte kadozakjes gemaakt uit polyester draad. De mazen hebben organische vormen waardoor het verpakte artikel nog grotendeels zichtbaar is. Met het satijn koord kunt u het geschenkzakje bovenaan sluiten. In onze klantenkring van retail branche, groothandel en industrie worden deze Crispy cadeauzakjes veel verkocht. Rond Pasen worden deze mesh zakjes vaak gebruikt als paasverpakking voor chocolade eitjes. Ook rond Sinterklaas en de kerstperiode worden deze transparante zakjes gebruikt om te vullen met voorverpakte zoetwaren of cadeautjes.

De Crispy geschenktasjes zijn er in in twee maten. De kleine mesh cadeautasjes hebben een maat van 10 cm bij 7 cm. Het grootste geschenkzakje heeft een afmeting van 17 cm bij 12 cm. Deze geschenkzakjes met decoratief grid zijn er meer dan 15 kleuren. Of u nu op zoek bent naar een wit tasje als ringenzakje tijdens een huwelijk, een geel snoepzakje als paasverpakking of roze of blauw cadeauzakje voor suikerbonen tijdens het doopfeest. Door de brede kleurlijn is er voor elke gelegenheid een passende kleur te kiezen.

Pin It on Pinterest

Share This