Douce tafelloper, lieflijk en zacht. De Douce Tafelloper is een luchtige voorjaarsloper beschikbaar in wit en zacht roze. Een subtiele loper uit de voorjaarscollectie van Vivant voor retail en groothandel.

Het repeterende bolletjes patroon van de Douce tafelloper (art. 4659) bestaat uit zachte opliggende stippen van polyester. Hoewel deze runner speciaal is ontwikkeld voor het voorjaar is de witte variant ook erg leuk in een aangeklede najaars setting aangezien de witte dots geassocieerd worden met sneeuwvlokjes. Door de zachte uitstraling van de loper is het een geliefd materiaal als aankleding van een doopfeest. Deze transparante onderlegger is ook mooi over een dicht geweven loper of effen tafelkleed. U kunt de loper ook hangend gebruiken als etalage decoratie of winterse achtergrond.

Voor een complete tafelaankleding combineert u de Douce table runner met het Douce Lint, bijvoorbeeld als strik rond etagère, bloemstuk of rond servetten. De loper is in 2 kleuren verkrijgbaar. De afmeting is 28 centimeter bij 2,5 meter.

Pin It on Pinterest

Share This