Crispy deluxe tafelloper / Tafellopers, stoffen & banners

Crispy deluxe tafelloper: glanzende mesh runner voor een feestelijk aangeklede tafel. Deze tafelloper van Vivant is perfect voor het decoreren van de kersttafel of om uw inrichting een smaakvolle touch te geven.

Deze Crispy deluxe runner (art. 5219) is onder onze klanten een favoriet als tafelaankleding, interieurversiering en etalagedecoratie. Vooral in voedingsbranche, warenhuizen en cosmeticabranche. De prachtige glans, het decoratieve fijnmazige materiaal in combinatie en de gunstige prijs zorgen er voor dat veel klanten dit artikel in hun collectie van tafellopers opnemen.

Deze fijn mazige lopers bestaan uit zeer fijne draadjes met een glimmende zilveren, koperen of gouden folielaag. Beschikbaar in de kleuren zwart of wit met zilver en donkergroen en zand met goud en zand met koper. U kunt uw interieur nog meer laten sprankelen door de Crispy deluxe deco runner met het Crispy deluxe lint te matchen, bijvoorbeeld als strik om servetten of bestek, geknoopt lint om een waterfles of kandelaar. De Crispy deluxe loper is verkrijgbaar in 6 elegante kleuren en heeft een afmeting van 28 centimeter bij 2,5 meter.

Pin It on Pinterest

Share This