Cotton wax 5mm / (Basic) Koorden

Cotton wax cord: een stevig plat katoenen koord voor creatief en professioneel gebruik. Cotton wax is een vlak koordje met een waslaag. Het is een multifunctionele platte veter uit de Koorden collectie van Vivant.

De afzetmarkt voor Cotton wax koord (art. 1117) is erg breed. Het wordt verkocht aan bloemisten, juweliers, kledingindustrie, hobbywinkels en warenhuizen. Het koord bestaat uit dicht gevlochten zuiver katoen met een dunne laag was. Dit koord heeft een leer look. Het is handig koord om mee te verpakken of iets mee dicht te knopen. Mooi in combinatie met kralen of als touwtje aan paasornamenten of kerst tags. Kortom dit platte basic gewaxed touw is veelzijdig in gebruik.

Cotton wax van Vivant is een natuurlijk effen koord met glanzend transparante toplaag. Het is op voorraad in de kleuren warm rood, zwart en crème. Het koord is gebundeld in hanks van 5 meter en tevens op rol van 25 meter verkrijgbaar.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest