Cotton wax 2mm / (Basic) Koorden

Cotton wax cord: een stevig katoenen rond koord voor al uw creatieve en praktische toepassingen. Cotton wax is een dicht gevlochten koordje met een waslaagje. Het is een multifunctionele veter uit de Koorden collectie van Vivant.

Cotton wax (art. 1117) wordt vaak verkocht aan juweliers, textielindustrie, tuincentra en hobbywinkels. Het koord bestaat uit zuiver katoen met een dunne laag was. Dit koord heeft een leer look. Het is een handige draad om mee te binden, iets mee op te hangen of ter versiering van interieurspullen. Mooi in combinatie met kralen en sieraden of als bijpassend touwtje aan paasdecoratie of kerstversiering. Kortom dit basic gewaxed touw is alom bruikbaar.

Cotton wax van Vivant is een natuurlijk effen koord met glanzende toplaag. Het is beschikbaar in 17 kleuren. Het koord is gebundeld in hanks van 20 meter en tevens op rol van 200 meter verkrijgbaar.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest