Cotton twister / Koorden

Cotton twister cord: een fleurig meerkleurig koord van zuiver katoen voor professioneel en hobby gebruik. Cotton twister cord is een touw uit de Koorden collectie van Vivant.

Cotton twister cord (art. 1061) wordt over vrijwel alle segmenten binnen de de retail en vakgroothandel verkocht. Dit vrolijke zomerse touw bestaat uit 3 kleuren katoen en wordt vaak gebruikt in hobbysector en bloemensector om te binden, verpakken en om slingers van te knutselen. Ook als bindkoordje aan doopdoosjes of kadolabels is dit een feestelijk koordje. Dit opvallende kleurrijke touw maakt van elk geschenk een bont feestje.

Cotton twister cord is een trendy koord van Vivant. Het is verkrijgbaar in een lijn van 3 multicolour kleuren. De 3 mm opmaak in kleine 25 meter spoeltjes met kraftpapieren tube zijn fleurig om te zien. De keuze voor een konische kraftpapier klos voor de 200 meter opmaak zorgt voor een authentieke uitstraling van het koord.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest