Cotton pompons / Decoraties

Cotton Pompons zijn hangers van Vivant gemaakt uit effen katoen in twee maten. Originele feestversiering uit de decoratie collectie van Vivant.

 De feestelijke katoenen Pompons (art. 1043) zijn verkrijgbaar in een set van 6 kleine pompons en in een losse grotere maat van 8 cm. Beide maten met een koord eraan om de pompons op te hangen of aan een cadeautje te binden. Deze handgemaakte pompons worden door groothandel en retail branche vaak samen met bijpassende 100% katoenen producten van Vivant ingekocht. Vaak als originele toevoeging aan hun assortiment van feestartikelen. Leuk als tag aan een verjaardagsgeschenk of new born gift. Ook in de paastak zijn deze lieflijke ornamenten mooi te combineren met andere decoraties zoals bijvoorbeeld onze Fancy bunny tags of cotton tassels.

Deze effen kleine pompons zijn er in 5 kleuren. Rode pompons, turqoise, oranje en groene katoendecoratie en ten laatste de ecru variant. Naast deze pompons zijn ook lurex varianten verkrijgbaar. Deze worden onder de naam cotton pompons deluxe verkocht. Pompoms zijn onderdeel van een thema van artikelen gemaakt uit ons cotton koord. Zo is er ook een cotton pompon garland voorhanden en een cottton pompon ornament en katoenen kwasten. De afmeting van een kleine pompon hanger is ongeveer 3,5 cm bij 12 cm lengte. De grote pompon heeft een diameter van 8 cm en is inclusief hengsel 14 cm lang.

Pin It on Pinterest

Share This